Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί φίλοι,

Ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κυρίως, ως άνθρωπος που τρέφει μεγάλο σεβασμό στις αξίες που χαρακτηρίζουν αυτόν τον Σύλλογο, είχα πάντα την πεποίθηση ότι η νίκη δεν αφορά μόνο τους αγωνιστικούς χώρους αλλά και την πραγματική ζωή έξω από τα γήπεδα. Έτσι, η επιθυμία μου να σταθώ στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, έγινε με τα χρόνια σκοπός ζωής!

Η ίδια ιστορία του ΠΑΟΚ, άλλωστε, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του, έχει γραφτεί μέσα από ιστορικές νίκες κόντρα σε αντίξοες συνθήκες, προάγοντας πάντα τη μαχητικότητα, την αυτοθυσία και την πίστη ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Αυτές τις αρχές θέλουμε να αναδείξουμε και τώρα, αυτή τη φορά μέσα από το στρατηγικό σχέδιο δράσης του PAOK Action.

Βλέποντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και γνωρίζοντας καλά την τεράστια συνεισφορά των απλών ανθρώπων στον Σύλλογο του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, αποφασίσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου ότι δεν αρκούν αποκλειστικά μεμονωμένες ενέργειες προσφοράς, αλλά χρειάζεται ένα πλήρως οργανωμένο και σύγχρονο πρόγραμμα δράσης, που θα παρέχει ουσιαστική βοήθεια και κυρίως, ελπίδα στους συνανθρώπους μας.

Στόχος του PAOK Action είναι να κάνει το άνοιγμα στην κοινωνία και να γίνει η έμπρακτη ανταπόδοση του Συλλόγου προς τον κόσμο του, αλλά και προς όλους τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που έχουν μάθει να αγωνίζονται και να μην τα παρατάνε. Είναι η εκπλήρωση της ιστορικής ευθύνης που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στις υψηλές αξίες που χαρακτηρίζουν την ιστορία του.

Απευθύνω, λοιπόν, κάλεσμα σε όλες και όλους που ασπάζονται αυτές τις αξίες, να γνωρίσουν το PAOK Action και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, αποτελώντας τους συνδετικούς κρίκους μιας αλυσίδας ανθρωπιάς, που έχει στόχο να κάνει βελτιώσει τις ζωές όλων των ανθρώπων.  Γιατί, μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!”

Ιβάν Σαββίδης – Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!