ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το PAOK Action;

Το PAOK Action αποτελεί το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το οποίο αποτελεί την «Συνείδηση» για την προώθηση όλων των Κοινωνικών Μηνυμάτων, της αλληλεγγύης, της βοήθειας αλλά και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσα από ανθρωποκεντρικές δράσεις & σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Σε ποιους απευθύνεται το PAOK Action; Μόνο στους φίλους του ΠΑΟΚ;

Όχι, η δράση του PAOK Action ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια και μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει δεκάδες προγράμματα από τα οποία έχουν βοηθηθεί άμεσα ή έμμεσα εκατοντάδες χιλιάδες άτομα είτε είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είτε όχι.

Πως μπορώ να γίνω Υποστηρικτής – CSR Partner του PAOK Action;

Μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας στην επίσημη ιστοσελίδα του PAOK Action. Με την αποστολή του μηνύματός σας θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΑΜΕΑ Εισιτήρια

Εισιτήριο Διαρκείας ΑΜΕΑ: Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ΑΜΕΑ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας 67% κι άνω με λήξη 31.05.2020. Τα εισιτήρια διαρκείας ΑΜΕΑ έχουν έκπτωση, δεν πωλούνται στο διαδίκτυο και για την αγορά του απαιτείται φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Τα εισιτήρια διαρκείας ΑΜΕΑ δε θα είναι διαθέσιμα στις θύρες 4 – 4Α -7Α και στα VIP. Την πρώτη περίοδο διάθεσης δεν θα διατεθούν νέα ΑΜΕΑ εισιτήρια διαρκείας καθώς όλα είναι προς ανανέωση.

Θύρα 7: Ειδικά διαμορφωμένος χώρος μπροστά από την Θ7 όπου η είσοδος γίνεται με την επί τόπου επίδειξη του πιστοποιητικού αναπηρίας >67%. Η είσοδος σε συνοδό απαιτεί αγορά κανονικού εισιτηρίου της Θ7. (περιορισμένες θέσεις)

Θύρα 5: Ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην Θ5 όπου η είσοδος του αμαξιδίου αλλά και του συνοδού γίνονται με αγορά κανονικού εισιτηρίου της Θ5 ξεχωριστά. (περιορισμένες θέσεις)

Που βρίσκεται το PAOK Action;

Το PAOK Action εδρεύει στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Πως μπορώ να κάνω αίτημα για υποστήριξη από το PAOK Action;

Μέσω της ειδικής φόρμας η οποία βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του PAOK Action.

Τι πρέπει να κάνω για να εργαστώ στο PAOK Action;

Σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη για επιπλέον προσωπικό ή ανοίξει θέση εργασίας, τότε θα ανακοινωθεί μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του PAOK Action. Ωστόσο, θεωρούμε πως θα ήταν ιδιαίτερα θετικό να δηλώσετε συμμετοχή στο PAOK Action Volunteer Network (εθελοντής).

Πως μπορώ να κάνω μία Δωρεά εκτός από την αγορά των προϊόντων του PAOK Action;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες για το πως μπορεί να πραγματοποιηθεί η Δωρεά. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action δεν δέχονται «δωρεές» αλλά αυτές γίνονται απευθείας στου επωφελούμενους.