ΑΧΕΠΑ Β’ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ Κλινική

Το τεράστιο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην υγεία τους είναι αδιαπραγμάτευτο. Η συνεχής στήριξη του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ενισχύεται ακόμα περισσότερο μέσα από το οργανωμένο σχέδιο δράσης του PAOK Action, με μοναδικό στόχο να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ρίχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο Ακοολογικό τμήμα της ΩΡΛ Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, το πρόγραμμα δράσης του PAOK Action έχει ως στόχο να καλυτερεύσει τα ζωές όλων των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής και δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα.

Η υγεία όλων και η καλυτέρευση της ζωής για εκείνους που το έχουν ανάγκη αποτελεί βασικό μέρος των οργανωμένων δράσεων του PAOK Action. Θέλοντας να διαμορφώσουμε μια νέα κοινωνία προσφοράς, ενισχύουμε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά κινητικά προβλήματα και προβλήματα υγείας.

Αξιοποιούμε τις συνεργασίες και το δίκτυο ανθρώπων που έχουμε αναπτύξει όλα τα προηγούμενα χρόνια, παρέχοντας άμεση υλική και ψυχική βοήθεια σε εκείνους τους ανθρώπους και τα παιδιά που δίνουν καθημερινά τη σημαντικότερη μάχη. Στον αγώνα της ζωής, είμαστε όλοι μαζί στην ίδια ομάδα.